Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies. Política de cookies.

Richard Hywel Evans Project

Explorar totes les Propietats

  • PARCEL·LES

    • La Balca

      PARCEL·LES
    • La Vinya

      PARCEL·LES
    • La Selva

      PARCEL·LES
    • La Pineda

      PARCEL·LES

    VIL·LES

    • Sifera-Balca

      VIL·LES
    • La Balca

      VIL·LES
    • W-Balca

      VIL·LES
    • Z-Balca

      VIL·LES
    • La Vinya

      VIL·LES
    • La Selva

      VIL·LES
    • Sifera

      VIL·LES
    • U-Selva

      VIL·LES
    • Lavand

      VIL·LES
    • Richard Hywel Evans

      VIL·LES
    • Trias de Bes

      VIL·LES
    • La Pineda

      VIL·LES
    • Lavand - Balca

      VIL·LES
    • Dissenyi la seva casa

      VIL·LES
    • La Vinya 5

    CASES APARELLADES

    • Cases adossades

      CASES APARELLADES
    • La Selva Terrace Villas

      CASES APARELLADES

    APARTAMENTS

    • 3 Bedroom

      APARTAMENTS
    • 2 Bedroom

      APARTAMENTS

Richard Hywel Evans Project

Un mur de pedra es trenca formant apertures, per proporcionar visions com espurnes de la perfecció del paisatge i uneix l'entorn amb l'edifici per a crear la il·lusió de viure al bosc, amb vistes només interrompudes per les copes dels espessos arbres.

A mesura que el mur que baixa per la pendent natural, proporcionant privacitat total, es crea una àrea de recepció elevada, amb vistes a la terrassa i a la piscina desbordant, amb les muntanyes l fons, i una pèrgola i un pati amb teulat verd plantat, que minimitzen l'escala de l'edifici i l'impacte del seu entorn natural.

El calor es manté amb doble vidre d'alt rendiment que captura el sol baix de l'hivern, xemeneies, panels solars i calefacció per terra radiant.

 

MARQUES EXCLUSIVES:

Característiques principals

  • DORMITORIS: 4
  • BANYS: 3 + lavabo
  • SUPERFICIE INTERIOR: 251,66 M2
  • SUPERFICIE EXTERIOR: 155 M2
  • Qualificació energètica: Qualificació energètica
    Emissions:
    Consums:

Aquesta vil·la ha estat concebuda per integrar-se amb el paisatge i per recrear una relació especial amb l'espectacular entorn, potenciant així la sensació de trobar-se en una ubicació privilegiada.

  • Parcel·la: 1.090 m2 aprox.
  • Arquitectes: Richard Hywel Evans, London
  • Banys: Sanitaris Roca Meridian, aixetes Hansgrohe, banyera d'hidromassatge.
  • Interior: Xemeneia a la sala i al dormitori principal, armaris encastats
  • Exterior: Piscina desbordant integrada a la terrassa solàrium. Barbacoa i cuina exterior.

Contacti amb nosaltres i descobreixi tot el que el Richard Hywel Evans Project pot oferir-li

Gràcies pel seu interès en PGA Catalunya Resort. Només cal que ompli aquest formulari i respondrem a la seva qüestió el més aviat possible.

(*) Camps Obligatoris

Top